INGREDIËNTEN
INGREDIËNTEN
-
Ongezouten boter
-
Suiker
-
eieren
-
Cacao
-
Water
-
Meel
-
Bakpoeder
-
Bakpoeder
-
Zout
Ingrediënten:
- Ongezouten boter: 226 gram
- Suiker: 500 gram
- Eieren: 4
- Cacao: 118 gram
- Water: 470 ml
- Bloem: 343 gram
- Baksoda: 2 theelepels
- Bakpoeder: 1/2 theelepel
- Zout: 1 theelepel
Ingrediënten:
- Ongezouten boter: 340 gram
- Suiker: 750 gram
- Eieren: 6
- Cacao: 177 gram
- Water: 705 ml
- Bloem: 500 gram
- Baksoda: 1 eetlepel
- Bakpoeder: 3/4 theelepel
- Zout: 1 1/2 theelepel
Ingrediënten:
- Ongezouten boter: 453 gram
- Suiker: 1000 gram
- Eieren: 8
- Cacao: 236 gram
- Water: 940 gram
- Bloem: 687 gram
- Baksoda: 1 eetlepel en 1 theelepel
- Bakpoeder: 1 theelepel
- Zout: 2 theelepels
- 3316
t
Meten is weten
2000 gram beslag – 22,5cm = 8 cm hoog
850 gram beslag- 17,5 cm =4,5 hoog
1000 gram beslag – 17,5 cm = 5 cm hoog
700 gram beslag – 12,5 cm = 6.5 cm hoog
280 gram beslag – 10 cm = 4,5 cm hoog
800 gram beslag – 15 cm = 5 cm hoog
2500 gram beslag – 25 cm = 5 cm hoog